Uw koptekst
Diensten
Home Diensten Cursussen Kinderfeestjes Galerie Contact Webwinkel Tarieven
Geef uw feestje meer kleur! Schminken is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen. In een mum van tijd zijn de kinderen omgetoverd naar een prinses, tijger of een ander leuk ontwerp. Voor tieners en volwassenen zijn er ook legio leuke designs, denk aan bv een eye-design of een stoere tribal. Wij werken alleen met professionele en volledig goedgekeurde produkten. De schmink die wij gebruiken is op waterbasis en huidvriendelijk.  
schminken
Glittertattoos worden met behulp van een speciaal sjabloon, speciale huidlijm en cosmetische glitters op de huid aangebracht. Afhankelijk van het huidtype blijft de glittertattoo ongeveer 3-7 dagen zitten.    
Wij geven een basiscursus en een gevorderden cursus schminken. In de basiscursus leer je o.a. theorie, spons- en penseel- technieken, jongensschmink, meisjesschmink en gebruik van glitters en sjablonen. In de gevorderden cursus gaan we dieper in op diverse onderwerpen en leer je hoe je je ontwerp een extra dimensie kan geven met bv. high/lowlights en blingbling.  
glitter tattoos schmink cursussen regenboog schmink Regenboog Schmink

Welkom bij Regenboog Schmink :)

Diensten
hair extensions kinder feestjes regenboogschmink glitter tattoos
SCHMINKEN
GLITTER TATTOOS
SCHMINK CURSUSSEN
HAIR EXTENSIONS
WORKSHOPS
KINDER FEESTJES
Wij geven diverse schmink workshops. onestroke/regenboog penseeltechnieken ouder maken glitters en sjablonen wonden maken sieraden schminken bloemen schminken eye-designs (sugar) skull maskers steampunk Tevens geven wij een workshop glittertattoo mbv sjablonen en freehand glittertattoo zetten.  
Wij hebben diverse soorten hair feathers die met een micro ringetje in het haar worden gezet. De hair feather kan een aantal weken blijven zitten. We hebben keuze uit o.a. uni extension gestreepte extension t-wrap KS hair feathers  
Wij organiseren 1,5 tot 2 uur durende kinderfeestjes, waarbij kinderen vanaf  ongeveer 7 jaar leren schminken of leren zelf glittertattoos te zetten. Ook is het mogelijk dat tijdens een kinderfeestje de kinderen maskers schminken, en dan geschminkt worden en/of een glittertattoo krijgen.  
Diensten