Uw koptekst
Nieuws
Home Diensten Cursussen Kinderfeestjes Galerie Contact Webwinkel Tarieven

KINDERFEESTJES

Wij komen bij u thuis (of op een andere locatie) voor een schminkfeestje, een glittertattoo feestje of een masker feestje. SCHMINKFEESTJE (ca 3 uur), vanaf circa 7 jaar Workshop schminken € 15,00 per kind, de kinderen leren schminken op elkaar/op zichzelf na een korte introductie. GLITTERTATTOO FEESTJE (ca 2 uur), vanaf circa 8 jaar Workshop glittertattoos zetten € 17,50 per kind, de kinderen leren glittertattoos te zetten met behulp van sjablonen. MASKER FEESTJE, vanaf circa 6 jaar Maskers schminken en zelf geschminkt worden €12,50 p.p. Maskers schminken en een glittertattoo (1pp) €12,50 p.p. Maskers schminken, geschminkt worden en een glittertattoo (1pp) €15,00 p.p. Tegen meerprijs is het mogelijk om een hair extension te zetten tijdens het feestje, keuze uit meerdere extensions (met/zonder kralen en veren e.d.) Natuurlijk kunnen wij ook bij u langskomen op het feestje van de jarige om alle kinderen te voorzien van een geschminkt gezicht en/of een glittertattoo en/of een hair extension. Voor pijzen hiervan zie de tarieven pagina. De feestjes kunnen alleen doorgaan bij minimaal 6 kinderen, bij minder kinderen wordt de prijs voor 6 aangehouden. Bedragen zijn exclusief reiskosten, inclusief materiaalgebruik.
kinderfeestje
Professioneel Wij werken alleen met professionele en volledig goedgekeurde producten.  De schmink die wij gebruiken is op waterbasis en huidvriendelijk.
Schminkteam Ons schminkteam bestaat uit meerdere dames/heren. Het is dus mogelijk dat u verschillende keren verschillende schminkers op bezoek krijgt.
regenboog schmink Regenboog Schmink

Welkom bij Regenboog Schmink :)

Kinderfeestjes
meer info schminkfeestje Kinderfeestjes